Gevulde eieren recept

De lekkerste gevulde eieren recepten voor iedereen

Gevulde eieren met tonijn

Gevulde eieren met tonijn

Ingrediënten:

  • 6 hardgekookte eieren
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 blik tonijn, uitgelekt
  • 1 bosje gehakte bieslook of dille
  • zout en peper

Aantal personen: 6 tot 12
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
Laden...
5 sterren - gebaseerd op 1 reviews

Gevulde eieren zijn heel lekker met vis. Zo is is het ook heel lekker om je ei te vullen met tonijn. Het word gemaakt met tonijn, mayonaise en bieslook. De bieslook geeft het een heerlijke gekruide smaak en maakt het plaatje helemaal af.


Bereiding Gevulde eieren met tonijn:

Met deze ingrediënten kun je 12 stuks gevulde eieren maken. Je hebt 15 minuten voorbereiding nodig en de echte bereiding duurt 7 minuten. Samen kom je dus op 22 minuten uit.

Je hebt natuurlijk bij de voorbereiding eerst de eieren hard gekookt. Je kunt ze laten afkoelen maar dit hoeft niet perse.

Snijd de eieren in de lengte doormidden. Haal de eierdooiers eruit en prak ze met een vork. Meng 1 eetlepel mayonaise en 1 theelepel mosterd erdoor, meng tot een gladde massa. Voeg hierbij de tonijn en bieslook toe. Zorg dat je het goed roert. Breng op smaak met zout en peper.
Schep het mengsel in de eiwitten.

Tip: Doe wat verse peterselie over de gevulde eieren voor een mooie look.


Deel dit recept!


Recept door:

Laat een reactie achter: