Gevulde eieren recept

De lekkerste gevulde eieren recepten voor iedereen

Recepten

Gevulde eieren traditioneel

Doe de eieren in een grote pan en zorg dat ze ongeveer 2 cm onder water staan. Breng het water op middelhoog vuur aan de kook. Zodra het water kookt haal je de pan van het vuur en laat je de eieren een kwartier met de deksel op de...

Volledige recept

Aantal personen: 24
Bereidingstijd: 25 minuten
Kooktijd: 10 minuten

Gevulde eieren met sjalotjes, augurk en tijm

Snipper de sjalotjes, en hak de augurken fijn. Haal de blaadjes van de tijm en hak deze klein. Doe de eieren in een pan en giet er zoveel water bij dat ze ongeveer 2 cm onder water staan. Zet het vuur middelhoog en breng het aan...

Volledige recept

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 14 minuten

Gevulde eieren met monchou

Kook de eieren in ongeveer 7 minuten. Ondertussen klop je de 100 g MonChou verse roomkaas met een mixer glad. Snij 6 gekookte eieren in de lengte door en haal de dooiers er voorzichtig uit. Wrijf de dooiers door een zeef en roe...

Volledige recept

Aantal personen: 6
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 10 minuten

Gevulde eieren met heksenkaas

Snijd de eieren doormidden. Verwijder voorzichtig het eigeel en stop dit in een bak. Pureer met de staafmixer het eigeel. Voeg daarna de heksenkaas toe en roer dit tot een geheel. Je kunt eventueel nog wat verse kruiden toevoegen....

Volledige recept

Gevulde eieren met tonijn

Met deze ingrediënten kun je 12 stuks gevulde eieren maken. Je hebt 15 minuten voorbereiding nodig en de echte bereiding duurt 7 minuten. Samen kom je dus op 22 minuten uit. Je hebt natuurlijk bij de voorbereiding eerst de eie...

Volledige recept

Aantal personen: 6 tot 12
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 10 minuten

Surinaamse gevulde eieren

Het klaarmaken van de Surinaamse gevulde eieren is eenvoudig en verschilt niet van de recepten uit Nederland. Binnen een korte tijd heb je met dit recept 20 lekkere hapjes bereid. Kook de eieren in 10 – 12 minuten hard en spoel...

Volledige recept

Aantal personen: 10 tot 20
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten